Zomerkampen

Deze zomer is het weer zover...

ReptiKamp!!

Ben jij al vanaf kleins af aan 'gebeten' door de speciale dieren op onze planeet?

Wil jij kennismaken met reusachtige slangen, kleurrijke kikkers, slome schildpadden en prachtige hagedissen?

Ben jij geïnteresseerd om een hele week lang bij te leren over deze dieren?

JA?!

Dan is het ReptiKamp misschien wel iets voor jou!

Op het ReptiKamp krijg je van het hele ReptiTeam een boeiende uitleg, spannende kennismakingen, prachtige ervaringen en leuke spelletjes voorgeschoteld.

De ReptiKampen worden georganiseerd in samenwerking met IdeeKids.

De vzw Idee Kids is een landelijk erkende jeugdvereniging die projectkampen organiseert voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. In heel Vlaanderen ontvangen zij uw kind met open armen en met een grote glimlach.

Uw kind ontdekt, speelt en beleeft hier een fantastische tijd onder leiding van gemotiveerde en goed opgeleide monitoren. Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen. De kinderen dompelen zich een volledige week onder in een gekozen project. Zo beleeft je kind een onvergetelijke vakantieweek!

Het ReptiKamp is een projectkamp en dus beschikbaar voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud (alsook voor kinderen die het eerste leerjaar volgen of gevolgd hebben). Het ReptiKamp is een extern kamp, waarbij de kinderen na de kampdag terug huiswaarts keren om de dag nadien terug fris en monter op de  kamplocatie verwacht te worden!

Elk jaar worden er nieuwe locaties gekozen, dus neem snel een kijkje op de website van IdeeKids om te zien of er een kamplocatie bij jou in de buurt is!

Haast je, want de plaatsen voor ons superpopulaire en beestige kamp zijn beperkt!

Interesse?

Bekijk snel de website van IdeeKids voor meer informatie en inschrijvingen!

ReptiSchool is een initiatief van het Herpetological Education & Research Project