ReptiKamp

 

Deze zomer is het weer zover...

 

!! REPTIKAMP !!

 

Ben jij al vanaf kleins af aan gebeten door de speciale dieren op onze planeet?

 

 

Wil jij kennismaken met reusachtige slangen, kleurrijke kikkers, slome schildpadden en sluwe varanen?

 

 

Ben jij geïnteresseerd om een hele week lang bij te leren over deze dieren?

 

 

JA?!

 

Dan is het ReptiKamp misschien wel iets voor jou!

 

Op het ReptiKamp krijg je van het hele ReptiTeam boeiende uitleg, spannende kennismakingen, prachtige ervaringen en leuke spelletjes voorgeschoteld en dit allemaal in het kader van reptielen en amfibieën.

 

ReptiKamp

IdeeKids

De ReptiKampen worden georganiseerd in samenwerking met IdeeKids.

 

De vzw Idee Kids is een landelijk erkende jeugdvereniging die projectkampen organiseert voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. In heel Vlaanderen ontvangen zij uw kind met open armen en met een grote glimlach. IdeeKids wil een unieke jeugdvereniging zijn. Uw kind ontdekt, speelt en beleeft hier een fantastische tijd onder leiding van gemotiveerde en goed opgeleide monitoren. IdeeKids zorgt ook op elk kamp voor een echte 'waauw' die de week van uw kind onvergetelijk maakt.

 

Idee Kids organiseert verschillende kampen, voor kinderen van 3 jaar tot 12 jaar. Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen. De kinderen dompelen zich een volledige week onder in een gekozen project. Zo beleeft je kind een onvergetelijke vakantieweek!

 

Het ReptiKamp is een projectkamp en dus beschikbaar voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud (alsook voor kinderen die het eerste leerjaar volgen of gevolgd hebben). Het ReptiKamp is een extern kamp, waarbij de kinderen na de kampdag terug huiswaarts keren om de dag nadien terug fris en monter op de kamplocatie verwacht worden!

 

Deelname aan het ReptiKamp kost doorgaans €100 tot €120 per kind en gaat door (afhankelijk van de jaargang) in de Paas- en zomervakantie.

 

Elk jaar worden er nieuwe locaties gekozen, dus neem snel een kijkje ofp de website van IdeeKids om te zien of er een kamplocatie bij jou in de buurt is! Haast je, want de plaatsen voor ons superpopulaire en beestige kamp zijn beperkt!

 

 

Voor meer informatie en inschrijvingen bezoek de website van IdeeKids:

www.IdeeKids.be