Feestjes

ReptiSchool-Feesten

Naast workshops verzorgt ReptiSchool ook het verjaardags-, communie- of lentefeest van uw kind!

Alle kinderen komen tijdens een ReptiSchoolfeestje in contact met enkele zeer speciale diersoorten. Als men kiest voor een ReptiSchoolfeest, dan kan men zich al reeds beginnen voorbereiden op de aanwezigheid van zowel slangen, hagedissen, schildpadden als vogelspinnen en schorpioenen in de huiskamer!

De kinderen krijgen eerst een woordje uitleg over koudbloedige dieren in het algemeen en worden daarna voorgesteld aan alle aanwezige dieren. Bij elk dier hoort een woordje uitleg waarin verteld wordt waar de dieren vandaan komen, wat ze eten en wat interessante gedragingen zijn.

Na de uitleg krijgen de kinderen de kans om de dieren van dichtbij te bekijken, aan te raken en zelfs vast te houden! Sommige dieren kunnen eventueel door de kinderen gevoederd worden, wat zorgt voor een heus spektakel.

Als optie kan men kiezen voor een extra fotosessie! Hierbij krijgt het feestvarken van dienst ook de kans om met alle aanwezige dieren op de foto te gaan! Natuurlijk mogen ook de vriendjes en vriendinnetjes met enkele dieren op de foto. Dit neemt doorgaans een halfuurtje in beslag. Wij voorzien een leuke fotostudio hiervoor en zorgen ervoor dat u alle (door ons genomen) foto's spoedig ter uwer beschikking hebt.

Natuurlijk is er steeds een leuke en 'in thema' verrassing voor uw kind!

Kortom; een onvergetelijke ervaring voor u én uw feestbeest!

-Tarieven voor kinderfeesten

Minimumtarief: Tot 10 kinderen/leerlingen: €80/uur (excl. verplaatsingskosten);

Vanaf 11 tot 25 kinderen/leerlingen: + €4/kind/uur (excl. verplaatsingskosten);

Vanaf 26 tot 50 kinderen/leerlingen: + €3/kind/uur (excl. verplaatsingskosten);

Bvb.: 1 workshop van 1 uur aan 26 kinderen/leerlingen = €80 + (15 x €4) + (1 x €3) = € 143/uur (excl. verplaatsingskosten).

Vanaf het 2e uur van een workshop: -30% van het bovenstaande tarief.

Bvb: 1 workshop van 2 uur aan 26 kinderen/leerlingen = €143 + (70% x €143) = €143 + €100,10 = €243,10 (excl. verplaatsingskosten).

-Verplaatsingskosten

€ 0,30/km vanaf De Klinge, Oost-Vlaanderen.

ReptiSchool is een onderneming gestart door vier studenten Agro- en Biotechnologie aan de Hogeschool Gent in het jaar 2011...

Meer lezen?

E-mail: info@reptischool.be

Tel.:

+ 32 472.93.97.73

Onze Voorwaarden

Lees aandachtig onze algemene voorwaarden alvorens een workshop te boeken.