BugSchool

ReptiSchool is een onderneming gestart door vier studenten Agro- en Biotechnologie aan de Hogeschool Gent in het jaar 2011...

Meer lezen?

E-mail: info@reptischool.be

Tel.:

+ 32 472.93.97.73

Onze Voorwaarden

Lees aandachtig onze algemene voorwaarden alvorens een workshop te boeken.

Binnenkort beschikbaar!

BugSchool is de tweede onderverdeling van het H.E.R.P.

Naast ReptiSchool zal BugSchool de taak van de geleedpotigen geheel overnemen en vanaf 2018 instaan voor het verschaffen van allerhande leuke en leerrijke activiteiten rond geleedpotigen. Er komt in 2018 zelf een nieuw zomerkamp in samenwerking met IdeeKids, genaamd 'Het Insectarium'!

Samen met onze nieuw aangeworven entomologen is het huidige ReptiTeam druk bezig met het voorbereiden van BugSchool!

Niet bang van spinnen of schorpioenen? Oog in oog komen te staan met reuzeninsecten? Meer te weten komen over 's werelds grootste, belangrijkste én meest gevarieerde diergroep ter wereld?

Hou de ontwikkeling van BugSchool dan goed in de gaten!

Tot binnenkort!